Idols: Anna Abreu laulaa Apulantaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään nähdään Idols -kilpailun neljäs finaalilähetys, jossa kaikki finalistit esittävät kaksi kappaletta. Illan yllätyksenä voidaan pitää Anna Abreun esitystä, kun pippurinen tähti esittää Apulanta-yhtyeen Jumala -rokkibiisin.

– Apulannan kappale on mun mielestäni tosi melodinen ja kaunis. Mä diggasin siitä heti, kun me joskus musiikkitunnilla lauleskeltiin sitä. Se oli mun mielestäni sellainen tosi tosi hyvä biisi, Anna perusteli päätöstään Idols-sivustolla.

Toiseksi kappaleeksi Anna on valinnut latinotähti Juanesin räväkän A Dios le Pido -hitin. Anna kärsii parhaillaan kurkkutulehduksesta, jonka takia hänet on määrätty puhekieltoon. Anna esiintyy silti illan finaalissa.

Tuomarit pyysivät viime lähetyksessä, että Ari Koivunen esittäisin jotain muuta kuin heviä, mutta Ari pitää vielä kiinni

tyylistään. Hän laulaa illan finaalissa Led Zeppelinin Rock and Roll ja Stratovariuksen Hunting High and Low -kappaleet.

Kristiina Brask laulaa neljännessä finaalissa Bon Jovin kappaleen It’s My Life ja Juha Tapion Ohikiitävää -biisin.

Finaalissa ensimmäisenä esiintyvä Kristian Meurman esittää Slipping Stitches -yhtyeen kappaleen No Privacy, ja hieman yllättäen Patricia Kaasin kauniin Ceux Qui N`ont Rien -hitin.

– Kyseessä on blues-biisi. Kaikki se musiikki, mitä tänä vuonna ollaan Idolsissa kuultu, perustuu bluesiin. Bluesin puolelta ne idolien idolit löytyy, Kristian perusteli valintaansa Idols-sivustolla.