Idols: Ari ja tuomarit ilmiriidoissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisan neljännessä finaalissa nähtiin pitkästä aikaa kiihkeitä tunnelmia, kun Ari Koivunen sai tuomaristolta kommentteja. Kaikki neljä tuomaria antoivat negatiivista palautetta punaisella valolla siivitettynä.

Idols-tuomari Nina Tapio tarttui Arin jo viime viikolla mainittuun biisivalintojen yksipuolisuuteen. Hän on esittänyt finaaleissa vain hevimateriaalia, eikä halua jatkossakaan vaihtaa linjaansa. Koivunen vastasi Ninan kommentteihin huutamalla hänelle kovaäänisesti paluukommentteja. Hetken toisilleen karjuttuaan tuomari sai kuitenkin viimeisen sanan.

Arin ylimieliseen käytökseen tarttui myös Asko Kallonen, joka samalla kuitenkin kehui Koivusen mainioita laulunlahjoja. Sanaharkan takia Jone Nikulan kommentteja ei ehditty kuulla lainkaan. Aiemmin tänään Ari sivalsi tuomaristoa toteamalla heidän vain lässyttävän.

– Ei mua kiinnosta, mitä tuomarit sanoo. Tuomareilla ei ole mitään päätösvaltaa, ne vaan lässyttää siellä, koska ne saa rahaa siitä, Ari kommentoi Idols-ohjelman verkkosivuilla.

Illan yleisöäänestyksessä nähdään ovatko katsojat samaa mieltä yleisön kanssa.