Kristian Meurman tippui Idols-finaalista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään nähtiin Idols -kilpailun neljäs finaalilähetys, jossa oli mukana neljä kilpailijaa. Ensi viikolla mukana on enää kolme kisaajaa, kun Kristian Meurman putosi tänään jatkosta yleisöäänestyksen perusteella.

Illan lähetyksessä kaikki finalistit esittivät kaksi kappaletta. Anna Abreu esitti Apulanta -yhtyeen Jumala -kappaleen ja Juanesin räväkän A Dios le Pido -lattarihitin. Ari Koivunen pysyi hevilinjalla Led Zeppelinin Rock and Roll ja Stratovariuksen Hunting High and Low -kappaleilla.

Kristiina Brask lauloi Bon Jovin It’s My Life ja Juha Tapion Ohikiitävää -kappaleet, ja Kristian Meurman esitti puolestaan Slipping Stitches -yhtyeen kappaleen No Privacy, ja hieman yllättäen Patricia Kaasin ranskankielisen Ceux Qui N`ont Rien -hitin. Uskalluksesta Kristiania ei siis ainakaan voi syyttää.

Ari Koivunen kärsi finaalin alla flunssasta, ja Anna Abreu oli puolestaan kurkkutulehduksen takia lääkärin määrämässä puhekiellossa. Koivunen joutui esityksensä jälkeen sanaharkkaan tuomari Nina Tapion kanssa.