Tigerbombs ja Lapko tähdittävät EU-juhlia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Railakasta pop-rockia soittava suomalainen Tigerbombs -yhtye esiintyy ensi lauantaina 24. maaliskuuta Berliinissä Euroopan Unionin 50-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä järjestettävässä Europäische Clubnacht tapahtumassa.

Juhlallisuuksia vietetään yli 100 tiskijukan ja 30 bändin voimin yli 30 klubissa ympäri Berliiniä. Mukana on esiintyjiä kaikista EU:n jäsenmaista. Tigerbombsien lisäksi Suomesta Berliiniin matkaa myös harjavaltalainen Lapko.

Keväällä 2004 julkaistusta Loves You debyyttilevystään lähtien ympäri Eurooppaa, Japania ja Yhdysvaltoja kiertänyt Tigerbombs julkaisee kolmannen Things That Go Boom -nimeä kantavan albuminsa keskiviikkona 28.maaliskuuta.

Yhtyeen edellinen levy, alkuvuodesta 2006 julkaistu Crazy Kids Never Learn ilmestyi Suomen lisäksi Japanissa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Suomen kiertueen Tigerboms aloittaa levyn julkaisupäivänä Tampereen Telakalta.