Britney Spears suorastaan kylpee rahassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä joissain suomalaisissakin medioissa on uutisoitu, että supertähti Britney Spears olisi lähes vararikossa. Tiedot ovat kuitenkin täyttä roskaa, sillä tuoreimpien lukujen mukaan Spearsin omaisuus on tällä hetkellä hulppeat sata miljoonaa dollaria, josta riihikuivaa on yli 30 miljoonaa.

– Hän on erittäin varakas nainen, ja hänen omaisuuttaan turvaa raudanluja avioehto, arvostetun Forbes -talouslehden toimittaja Lea Goldman kommentoi.

Talouslehden mukaan Britney on viihdebisneksen 12. rikkain nainen. Hänen kuudella eri tilillään on tällä hetkellä riihikuivaa rahaa huimat 33,25 miljoonaa dollaria. Tarkat tiedot Britneyn omaisuudesta vuotivat julkisuuteen, kun hänen ja Kevin Federlinen avioeron asiakirjoja päätyi vääriin käsiin.

Asiakirjojen mukaan Britney on tienannut pelkästään musiikillaan 26,5 miljoonaa dollaria. Yksin hänen In The Zone -albuminsa toi tähden tilille mukavat 6,75 miljoonaa dollaria, ja saman levyn kiertue 20 miljoonaa dollaria. Crossroads -elokuvastaan hän sai 3 miljoonaa ja televisiosopimuksista 6,5 miljoonaa dollaria.

Suuri osa hänen tuloistaan on lisäksi peräisin erilaisista mainos- ja sponsorisopimuksista, jotka ovat tuoneet tileille 21,6 miljoonaa dollaria. Esimerkiksi juomavalmistaja Pepsin kanssa vuonna 2001 tehty sopimus toi Spearsille 9,26 miljoonan tulot. Lisäksi sopimuksia on myös Samsungin, Toyotan, Proactiven, Skechersin ja Nabiscon kanssa.

Supertähden nimellä markkinoitava Curious -hajuvesi lisäsi Spearsin tilin saldoa vuonna 2004 mukavalla 16,7 miljoonalla, ja lisämaksua tulee vuosittain yli kaksi miljoonaa dollaria. Tähden kiinteään omaisuuteen kuuluvat talot Malibussa ja Orlandossa, ja niiden yhteisarvo on 22,6 miljoonaa.

Suomessakin uutisoidut vararikkohuhut lähtivät aiemmin tällä viikolla liikkeelle Britanniasta, jossa uutisoitiin Britneyn tuhlanneen kahdessa vuodessa 21 miljoonaa dollaria. Tällä varallisuudella tuo ”tuhlaus” tekee kuitenkin vain pienen loven hänen massiiviseen omaisuuteensa.