Britney Spears -tietovuodot kuriin oikeuden päätöksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vieroitushoidosta tiistaina päässyt Britney Spears on ryhtynyt toimeen hoitojaksonsa aikana levinneiden yksityisluonteisten tietojen takia.

Supertähden lakimiehet ovat hankkineet brittiläiseltä oikeusistuimelta määräyksen, jonka mukaan brittilehtiä kielletään jatkossa ottamasta yhteyttä Spearsin yksityisasioita vuotaneeseen henkilöön. Myös tietojen vuotajaa kiellettiin kommentoimasta klinikan tapahtumia medioille.

Samalla lehtiä kiellettiin julkaisemasta juttuja, jotka koskevat vieroitushoidon aikaisia tapahtumia. Päätös vahvistaa siis osaltaan julkaistujen tietojen todenperäisyyttä. Britney vaati oikeutta myös määräämään mediat paljastamaan lähteensä, mutta lähdesuojaa ei tällaisissa tapauksissa voi murtaa.

Britney Spears kirjautui sisään Promises -klinikalle 22. helmikuuta sen jälkeen, kun hän oli ajanut päänsä kaljuksi, ottanut tatuointeja ja hakannut paparazzikuvaajaa ja tämän autoa sateenvarjolla. Tiistaina hänen managerinsa kertoi hoitojakson onnistuneen hyvin.