Tom Cruise kielsi vaimoltaan shoppailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tähtiperhe, Tom Cruise ja Katie Holmes lapsineen, on saanut olla viime aikoina pääosin rauhassa medialta. Perhe-elämänsä tiimellyksessä Katie on ollut tuttu näky erityisesti Beverly Hillsin muotiliikkeissä, joissa kortti on vinkunut oikein urakalla.

Nyt Cruise on kuitenkin kieltänyt vaimoltaan shoppailun, koska tämä on kuluttanut omaisuuksia Los Angelesin muotitaloihin. Pariskunnan lähipiiristä kerrottiin brittiläiselle Grazia -lehdelle, että Katien on käsketty hillitä shoppailuintoaan, koska Cruise ei halua tämän antavan julkisesti vääriä signaaleja tuhlailullaan.

– Heidän ei tarvitse huolehtia raha-asioistaan, eikä Katiella ole budjettia. Näyttää siltä, että Tom ei halua ihmisten ajattelevan, että shoppailu ja raha ovat heille tärkeitä.

Taannoin Katien kerrottiin käyttäneen yhdellä vierailulla huimat 100.000 dollaria Beverly Hillsissä sijaitsevassa Barneys -kaupassa. Tuolloin shoppailukaverina oli pariskunnan lähimpään ystäväpiiriin kuuluva Victoria Beckham.