Franz Ferdinand ei keikkaile festareilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skottiyhtye Franz Ferdinand on päättänyt jättää ensi kesän festarikeikat kokonaan väliin, koska yhtyeellä ei ole tarpeeksi uutta materiaalia esitettäväksi. Suomessakin kaksi vuotta sitten festarikeikan heittänyt yhtye on keikkaillut yleensä ahkerasti festivaaleilla, mutta nyt tulossa on välivuosi – ainakin Euroopan osalta.

Keikkakalenterissa on ensi kesälle vain yksi esiintyminen Tennesseessä, Yhdysvalloissa.

– Soitamme Bonnaroossa, mutta emme yhdelläkään brittifestivaalilla. Emme halua soittaa mitään, ennen kuin olemme kirjoittaneet paljon uusia kappaleita. En näe järkeä siinä, että keikkaillaan sitkeästi samoilla kappaleilla. Haluamme antaa yleisölle jotain uutta, yhtyeen keulahahmo Alex Kapranos totesi Hello -lehdelle.