George Clooney ja katastrofaalinen häämatka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti George Clooney tapasi taannoin Las Vegasissa sijaitsevassa hotellissa juuri avioituneen nuorenparin, jolle hän suositteli romanttista helikopterilentoa Grand Canyonin yllä. Lento oli lopulta koitua avioparin kuolemaksi.

– George kertoi, että helikopterilento Grand Canyonilla on yksi hänen suosikeistaan, mutta pariskunta kertoi olevansa matkassa pienellä budjetilla, eikä heillä ole rahaa helikopterilentoon, lähde kertoi Access Hollywoodille.

George Clooney oli anteliaalla päällä ja lupautui maksamaan 500 dollarin arvoisen lennon. Näyttelijä varasi pariskunnalle helikopterin jo seuraavaksi päiväksi. Romanttiseksi kaavailtu lennätys oli lopulta muodostua katastrofiksi, kun kopteri joutui kovan tuulen riepottelemaksi pian lähdön jälkeen ja lentäjä joutui tekemään hätälaskun.

Kukaan ei loukkaantunut hätälaskussa.