Lily Allen pyysi anteeksi amerikkalaisilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Lily Allen on pyytänyt anteeksi amerikkalaisilta sitä, että haukkui heitä jälkeenjääneiksi. Hän antoi kyseisen kommentin viime viikolla South By Southwest -tapahtumassa Texasissa, Yhdysvalloissa.

– Taisin jossain haastattelussa sanoa, että amerikkalaiset ovat jälkeenjääneitä. Vaikka jotkut amerikkalaiset luultavasti ovat jälkeenjääneitä, kuten jokaisessa maassa on, se oli ehkä liian suuri yleistys, eikä siten pitänyt paikkansa, Allen kirjoitti MySpace -sivullaan.

– Tiedän, että on olemassa myös joitain fiksuja amerikkalaisia. En muista antaneeni tuollaisia kommentteja, joten olen ollut varmasti hyvin juovuksissa, Allen perusteli.

Lily Allen on parhaillaan kovassa nousussa Yhdysvalloissa, jossa hänen Alright, Still -albuminsa nousi julkaisuviikollaan albumilistan sijalle 20. Euroopassa levy julkaistiin jo viime vuonna ja se saavutti mukavasti listasijoituksia ja myi esimerkiksi Britanniassa tuplaplatinaa.