Anna Nicole Smithin kuolinsyy selviää tänään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään pitäisi selvitä julkkismaailmaa viime aikoina kuohuttaneen Playboy-malli Anna Nicole Smithin kuolinsyy. Povipommin menehtymisestä ja kuolinsyystä on liikkunut lukuisia toinen toistaan hurjempia huhuja, mutta tänään iltapäivällä Suomen aikaa julkistetaan hänen tuorein ruumiinavausraporttinsa. Ensimmäisen tutkimuksen perusteella kuolinsyy ei vielä selvinnyt.

Myöhemmin tänään Anna Nicolen kihlattu Howard K. Stern järjestää lehdistötilaisuuden, jossa hänen odotetaan kommentoivan raporttia ja suunnitelmiaan muiden muassa Anna Nicolen Dannielynn-tyttären suhteen. Hänet on tällä hetkellä määrätty tytön holhoojaksi, kunnes DNA -testit vahvistavat oikean isän.

Anna Nicole Smith kuoli 8. helmikuuta hotellihuoneeseensa Floridassa. Tähän mennessä kuolinsyyksi on väitetty esimerkiksi huumeiden yliannostus, itsemurha, myrkytys ja keuhkokuume.