Britney Spearsin pikamuutto maksoi miljoonan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears muutti marraskuussa pois hänen ja Kevin Federlinen yhteisestä asunnosta. Supertähdellä oli kiire muuttaa omaan asuntoon, ja hän oli valmis maksamaan siitä huimat miljoona dollaria.

News Of The World -lehden mukaan Britney ihastui asuntoon ja sen kalustukseen, joten hän halusi muuttaa sinne välittömästi. Poppari tarjosi asunnosta normaalin 9,2 miljoonan dollarin kauppahinnan lisäksi miljoona dollaria ylimääräistä, jotta hän pääsi muuttamaan asuntoon heti. Miljoonalla Britney sai myös asunnossa tuolloin olleet kalusteet.

– Hänen piti saada perhe-elämänsä nopeasti normalisoitumaan. Löydettyään asunnon hän tarjosi siitä heti enemmän kuin muut ja sai omistajat muuttamaan pois välittömästi, lähde paljasti lehdelle.

Asunnon myyjät muuttivat siltä istumalta hotelliin, ja he saivat miljoonalla dollarilla aikaa löytää itselleen uusi asunto ja uudet huonekalut.