Idols-Ari ja Ilkka sanasodassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden Idols-voittaja Ilkka Jääskeläinen ja tämän vuoden finalisti Ari Koivunen ovat ajautuneet julkiseen sanasotaan. Ari haukkui Jääskeläisen viikonloppuna Ilta-Sanomien Plus -liitteessä toteamalla tämän olevan mitäänsanomaton ja floppi.

– Johan se on julkisesti todettu, että kaveri on ihan floppi. Kova meno muka päällä, mutta täysin kangistuneella tavalla, Ari kommentoi.

Jääskeläinen oli tyrmistynyt Koivusen kommenteista, mutta hän oli jo aikaisemmin saanut vihiä finalistin mielipiteistä. Ari oli nimittäin jo aiemmin uhonnut Jääskeläisen pikkusiskolle.

– Ari oli törmännyt pikkusiskooni ja sanonut hänelle, että kun näen Ilkan, niin vedän sitä turpaan. En näe haukkumisessa ja toisten arvostelemisessa mitään järkeä. Jos ihminen on itse hyvä siinä, mitä hän tekee, niin ei silloin tarvitse lähteä arvostelemaan muita, Ilkka totesi Ilta-Sanomissa.

Koivunen kertoi myöhemmin Ilta-Sanomille heittäneensä kommentin Ilkan siskolle vain huumorilla. Ilkka Jääskeläinen tunnetaan rauhallisena miehenä, mutta Koivusen julkinen hyökkäys oli kuitenkin jopa hänelle liikaa, joten Ilkka vastasi sivaltamalla Idols-finalistia takaisin lehden välityksellä.

– Mä näen tässä henkilössä tulevaisuuden Matti Nykäsen, Jääskeläinen totesi.

Ari Koivunen on saanut viime viikon finaalilähetyksen jälkeen runsaasti negatiivisia kommentteja ylimielisestä käytöksestään. Koivunen on haukkunut myös kilpailun tuomaristoa lässyttäjiksi ja viime jaksossa hän ajautui lähes sanasotaan tuomariston kanssa. Toissa viikolla hän haukkui puolestaan julkisesti Hurriganes-yhtyeen Remu Aaltosen.