Sean Connery vielä kerran Bond-elokuvaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraaninäyttelijä Sir Sean Connery tullaan ilmeisesti näkemään vielä ainakin yhdessä James Bond -elokuvassa. Kaikkien aikojen parhaaksi Bond-tähdeksi aiemmin valittu Connery nähdään tulevaisuudessa ehkä salaisen agentin isän roolissa. Ainakin jos hänen omat suunnitelmansa toteutuvat.

Skottinäyttelijä siirtyi valkokankailta eläkkeelle jo vuonna 2003, mutta hän on nyt paljastanut erään roolin kiinnostavan erityisen paljon. Conneryllä on nyt mielessään sivuosa uudessa James Bond -elokuvassa.

– Pidän nyt taukoa näyttelemisestä. Voisi siis sanoa, että olen eläkkeellä. Tarvittaisiin jotain todella mielenkiintoista, että tekisin paluun. Sen pitäisi olla tarjous, josta ei voi kieltäytyä. Jos minulle tarjottaisiin roolia Bond-elokuvassa, takuulla harkitsisin sitä, Sean Connery totesi Daily Star -lehdelle.

– En koskaan palaisi James Bondin rooliin, mutta jos rooli olisi tarpeeksi hyvin kirjoitettu, voisin palata Bondin isänä. Se tulisi kuitenkin maksamaan. Se tulisi todella kalliiksi, hän vihjaa elokuvastudion suuntaan.