Tammerfest tarjoaa massiivisen tähtikattauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest juhlitaan ensi kesänä 11. – 14. heinäkuuta. Tämän vuoden tapahtuman pääesiintyjäksi on kiinnitetty ruotsalainen Hellacopters. Länsinaapurin starojen lisäksi nähdään myös massiivinen kotimainen tähtikattaus popin ja rockin saralla.

Kotimaisista tähdistä Tammerfestissä nähdään nimittäin PMMP, Sunrise Avenue, Apulanta, Poets of the Fall, Egotrippi, Lauri Tähkä & Elonkerjuu, Negative, Suurlähettiläät, Zen Cafe, Irina, Anna Eriksson, Husky Rescue ja Kengurumeininki. Hieman raskaampaa kotimaista tarjoilevat lisäksi The 69 Eyes, Kotiteollisuus, Viikate, Maj Karma, Kotipelto, Deep Insight, Bloodpit, Lovex, Grand Slam ja The Flaming Sideburns.

Hellacopters on palkittu urallaan esimerkiksi Ruotsin Grammyllä parhasta rock-albumista. Vuonna 1996 debyyttialbuminsa Supershitty to the Max julkaissut yhtye on saavuttanut myös Suomessa vankan ihailijakunnan.