P.Diddy ja Snoop jättävät brittikeikat väliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta alkanut P. Diddy & Snoop Dogg -yhteiskiertue jättää Britannian kokonaan väliin. Parivaljakon oli määrä esiintyä maassa viisi kertaa, mutta Snoop Doggin viime vuonna saaman maahantulokiellon takia hän ei saanut viisumia.

Tuolloin ilmoitettiin, että keikat järjestetään normaalisti, mutta lavalla nähdään vain P. Diddy. Tuoreimpien tietojen mukaan keikat on nyt kuitenkin peruutettu kokonaan.

– Heillä oli tieto tulostani jo kuusi – seitsemän viikkoa sitten, joten he olisivat voineet kieltää maahantuloni jo silloin. En voi vaikuttaa menneisyyteeni, siihen, että olen entinen jengiläinen ja huumekauppias, Snoop Dogg kommentoi tapahtumia Amsterdamista.

Tosiasiassa Snoopin menneisyydellä lienee vain pieni osa maahantulokiellon määräämisessä, sillä kielto asetettiin sen jälkeen, kun hän aiheutti viime vuoden toukokuussa joukkotappelun Heathrowin lentokentällä. Tähti itse tiesi jo tuolloin maahantulokiellosta, joten on erikoista, että hän edes yritti päästä keikoille Britanniaan.