Anna Abreu luottaa suomenkieliseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun viidennessä finaalissa kuullaan tänään kotimaista ja erityisesti suomenkielistä musiikkia. Illan teeman mukaisesti Anna Abreu laulaa molemmat kappaleensa suomeksi, vaikka englanti on selvästi hänen vahvin osa-alueensa.

Anna esittää finaalissa Irinan Vahva -kappaleen ja Juice Leskisen ja Jonna Tervomaan aikaisemmin esittämän kappaleen Rakkauden haudalla. Anna ei kovin tarkasti valintojaan perustellut.

– Meillä oli niin vähän aikaa valita niitä biisejä. Mulle tuli kauhea paniikki ja otin sitten vaan jotkut. Tykkään kyllä biiseistä, ei siinä mitään, mutta en kuuntele hirveästi suomalaista musiikkia. Olisin ehkä ottanut myös Rasmusta, mutta kun Kristiina otti sitä, hän kertoi Idols-verkkosivustolla.

Kristiina Brask laulaa illan finaalilähetyksessä The Rasmus -yhtyeen slovarihitin Liquid. Suomenkieliseksi kappaleeksi hän on valinnut Teleks -yhtyeen Tuulilasin nurkkaan -kappaleen. Kristiinan englanninkielen lausuminen on saanut kritiikkiä, mutta silti hän esittäisi mieluiten englanninkielistä musiikkia.