Idols-Ari suostui viimein tuomariston vaatimuksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun tämäniltaisessa viidennessä finaalijaksossa nähdään hienoinen yllätys, kun Ari Koivunen on viimeinkin myöntynyt tuomariston vaatimuksiin esittää jotain muuta kuin heviä. Illan teemana on suomalainen musiikki, ja ainakin toinen kappale tulee olla suomenkielinen.

Koivunen laulaa tänään kotimaisen Broadcast -yhtyeen klassikkoballadin You Break My Heart. Toisena kilpalukappaleena kuullaan kuitenkin raskaampaa osastoa, kun Ari esittää illan teeman mukaisesti Kilpi -yhtyeen suomeksi lauletun hitin Sielut iskee tulta.

– Periaatteessa ihan hyvä, että tuli tällainenkin teema. Mun on periaatteessa pakko vetää vähän jotain muuta. Jos mulla olisi vapaat kädet, jatkaisin luultavasti rock-henkisen musan parissa, Ari Koivunen totesi Idols-ohjelman verkkosivuilla.

Viime viikolla idoliteema-jaksossa kuultua tuomariston kritiikkiä Koivunen kommentoi lyhyesti.

– En mä voi mitään Katri Helenaa vetää, kyllä mä silloin laulan omia idoleitani, kun niitä pyydetään laulamaan, Ari toteaa napakasti vedoten viime lähetyksen idoliteemaan.

Tänään selviää kuluvan vuoden Idols-kilpailun kaksi viimeistä finalistia. Varsinainen voittaja ratkeaa ensi viikolla jäähallin lavalla.