Hiphop-tähti Nas keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Nas, oikealta nimeltään Nasir bin Olu Dara Jones, saapuu konsertoimaan Suomeen 4. kesäkuuta. Amerikkalaistähti, joka tunnettiin aikaisemmin myös nimellä Nasty Nas, nousee silloin lavalle Helsingin Kaapelitehtaalla.

Vuonna 1973 syntynyt Nas tuli suomalaisella tanssikansalle tutuksi vuonna 1996 julkaistulla If I Ruled The World -hitillään. Sen jälkeen listoille on noussut muutamia singlejä, mutta toista vastaavaa hittiä ei ainakaan vielä ole julkaistu.

Miehen tuorein albumi, viime vuoden alussa julkaistu Hip Hop Is Dead kuohutti hiphop-piirejä. Nas kommentoi tuolloin itse syntynyttä kohua.

– Minä nautin tästä! Tiesin, että porukat hermostuvat ja olen siitä iloinen. Jotkut rapparit kiroavat minut ääneen, mutta on niitäkin, jotka ylistävät minua.