Paris Hiltonia uhkaa ehdoton vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan ehdollista vankeustuomiotaan vapaalla jalalla suorittava Paris Hilton voi joutua suorittamaan loput rangaistuksestaan vankilassa. Los Angelesin syyttäjä on pyytänyt tuomaria kumoamaan ehdollisen tuomion. Mikäli vaatimukseen suostutaan, Paris joutuu kiven sisään.

Kyseessä on liikenteen vaarantamisesta ja ajokortitta-ajosta Hiltonille langetettu rangaistus. Paris syyllistyi näihin rikoksiin kärsiessään jo valmiiksi rattijuopumuksesta saamaansa 36 kuukauden ehdollista vankeustuomiota, ja tuona aikana tehdyt uudet rikkomukset vievät yleensä tekijänsä vankilaan.

Syyttäjänviraston mukaan heillä on näyttöä siitä, että Paris Hilton oli tietoinen siitä, että hänen ajokorttinsa oli hyllyllä, eikä hänellä ollut siten oikeutta ajaa autoa. Mikäli Hiltonin todetaan olleen tietoinen asiasta, hän voi saada jopa 90 päivän ehdottoman tuomion.