Supertähti Halle Berry yritti itsemurhaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon usein äänestetty näytelijä Halle Berry on paljastanut yrittäneensä itsemurhaa. Bond-tyttönä superjulkkikseksi noussut Berry kertoi ensimmäisen avioliittonsa kariutumisen olleen syy itsemurhan yritykseen.

40-vuotias Halle Berry paljasti Parade -lehden haastattelussa, että hän yritti kaasuttaa itsensä hengiltä, kun hänen avioliittonsa David Justicen kanssa päättyi eroon. Berry tuli kuitenkin järkiinsä viime hetkillä ja perui suunnitelmansa.

– Istuin autossani ja tunsin kuinka kaasua tuli sisään. Sitten kuvittelin kuinka äitini löytäisi minut. Hän uhrasi niin paljon lapsiensa eteen, että elämäni päättäminen olisi ollut hyvin itsekäs teko. Omanarvontuntoni oli silloin hyvin matala, mutta lupasin itselleni, että en olisi enää koskaan pelkuri, Halle Berry kertoi.

Seuraavaksi Halle Berry nähdään jännityselokuvassa Perfect Stranger, jonka pääosassa näyttelee Bruce Willis. Nykyisin Berry deittailee mallina toimivaa Gabriel Aubrya. He ovat tapailleet vuoden 2005 marraskuusta saakka. Kaksi avioeroa kokeneen Berryn mukaan hän ei ole enää koskaan menossa naimisiin.