Britney Spears köyhtyi avierossa vain miljoonan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears ja hänen ex-aviomiehensä Kevin Federline ovat viimein päässeet sopuun avioeronsa jälkipuinnista. Selväksi voittajaksi nousi Spears, jonka pankkitili keveni nyt vain miljoonalla dollarilla. Kevin ehti vaatia prosessin aikana jopa kymmenien miljoonien korvauksia.

Britney ja Kevin allekirjoittivat sopimuksen, jossa he sopivat kaikki avioeroon ja omaisuuteensa liittyneet kiistat. Federline sai samalla myös yhteishuoltajuuden pariskunnan kahteen lapseen, 18 kuukauden ikäiseen Sean Prestoniin ja puolivuotiaaseen Jayden Jamesiin.

Tarkempia tietoja sopimuksen sisällöstä ei vielä paljastettu, mutta sen solmimiseen kului peräti viisi tuntia TMZ.com -verkkosivusto uutisoi. Sopimukseen päästin kun Kevin asteli ulos tupakalle ja Britney seurasi perässä. Entinen aviopari neuvotteli ulkona vartin, kunnes palasi allekirjoittamaan paperit.