Hollywoodia evakuoidaan! Raju tulipalo uhkaa elokuvakaupunkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nopeasti etenevä metsäpalo lähestyy Los Angelesia, ja uhkaa jo Hollywood Hillsin alueella olevia Universalin ja Warner Brosin elokuvastudioita. Molemmissa studioissa on jouduttu keskeyttämään kuvaukset, kun sankka savupilvi on peittänyt Hollywoodin ja lähialueet alleen.

Noin kaksi sataa palomiestä useat helikopterit yrittävät parhaillaan sammuttaa paloa. Jos tuli pääsee leviämään vielä yhden harjanteen yli, on myös Hollywoodin symbolina toimiva HOLLYWOOD -jättiteksti vaarassa tuhoutua. Jo nyt kuuluisa tunnus on sankan savun peitossa. Uutistoimisto AP:n tuore tilannekuva löytyy tästä.

Oakwood Toluca Hillsin asuinalueelta alkanut palo on levinnyt nopeasti harvinaisen kuivassa maastossa. Talven sademäärä on ollut alueella vain viidesosa normaalista. Hollywood Hillsin ja Burbankin asukkaat ovat jo valmistautuneet evakuointeihin, jotka on jo käynnistetty kriittisimmillä alueilla.