Suomalainen hevitähti etsintäkuulutettu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kemiläisen Sonata Arctica -yhtyeen kitaristi Jani Liimatainen on etsintäkuulutettu. Power metal -musiikkia soittavan yhtyeen keikkakalenterin mukaan bändi nousee seuraavan kerran lauteille Oulun Teatriassa 27. huhtikuuta, mutta Liimatainen ei ole mukana keikalla.

Hän on itse kommentoinut tilannetta yhtyeen verkkosivustolla.

Tervehdys kaikille!

Valitettavasti olemme tulleet tilanteeseen jossa olen estynyt soittamaan Sonata Arctica yhtyeen sovittuja esiintymisiä tänä keväänä. Syynä tähän on kansalaisvelvollisuuteni suorittaminen. Yhtye tekee kuitenkin sovitut keikat tuuraavan kitaristin voimin ja olen varma että ne kaikki tulevat täyttämään Sonata Arctica-keikkojen korkeat kriteerit. Toivon voivani palata yhtyeen live-kokoonpanoon mahdollisimman pian, sillä keikkatauko on jo venynyt pitkäksi ja minulla on jo nyt ikävä hikisiä iltoja lavoilla ja yhtä hikisiä päiviä keikkabussissa! Tahdon toivottaa hyvää kevättä kaikille faneille, toivottavasti tapaamme pian!

Parhautta,Jani Liimatainen

Etsintäkuulutettu Liimatainen on vangittava tavattaessa, sillä hän on jättänyt asevelvollisuuden suorittamatta. Kitaristi jätti palaamatta siviilipalveluksensa palveluspaikalle.