Amy Winehouse viilteli itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovassa nosteessa parhaillaan oleva poptähti Amy Winehouse on paljastanut lehtihaastattelussa lapsuutensa toilailuja. Hän kertoi pitävänsä vielä nykyisin kivusta ja itsensä vahingoittamisesta.

Nyt 23-vuotias tähti bongattiin äskettäin verinaarmuja käsissään, mutta tapaukseen ei liittynyt dramatiikkaa. Noin 14 vuotta sitten moiset naarmut olivat kuitenkin astetta vakavampia ja hänen itsensä aiheuttamia.

– Uteliaisuus on mielenkiintoinen asia. Ollessani yhdeksänvuotias ajattelin, että miltähän viiltely tuntuisi? Se sattui hel***in paljon! Se oli ehkä pahin asia minkä olen koskaan tehnyt, Winehouse kertoi.

Viiltely loppui siis lyhyeen, mutta yhä edelleen Amy satuttaa joskus itseään. Hän esimerkiksi nautti 13 tatuointinsa tekemisestä aiheutuneesta kivusta. Ollessaan juovuksissa Amy Winehouse masentuu ja päätyy usein läpsimään itseään.

– En lyö itseäni kasvoihin, vaan läpsin. Juon koko pullon shampanjaa ja sitten masennun. Olen ilmeisesti hieman itsetuhoinen kun olen juovuksissa.