Lasten ja nuorten laulukilpailu Staraskaba käynnistyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten ja nuorten laulukilpailu Staraskaba on käynnistynyt. Huhtikuun ajan on lahjakkailla 7 – 15 -vuotiailla tähdenaluilla mahdollisuus lähettää videoitu laulunäytteensä Staraskaban järjestäjälle. Esikarsintavaiheen biisilista löytyy kilpailun verkkosivuilta ja se sisältää tuttuja hittejä muiden muassa PMMP:ltä, Irinalta ja Apulannalta.

– Ei kuitenkaan ole syytä paniikkiin, jos kotoa ei löydy videokameraa tai myöhästyy videon lähettämisessä. Toukokuun joka perjantai ja lauantai on parin tunnin ajan mahdollista käydä Lempäälän Ideaparkin lasten ja nuorten kulttuurikeskus PiiPoossa nauhoittamassa oma alkukarsintanauha, kertoo Staraskaban projektivastaava Heidi Rantala.

Semifinaali järjestetään loppukesästä Ideaparkissa ja syysloman suuri finaali Ikaalisten Kylpylässä. Voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi tuotepalkintoja ja esiintymismahdollisuuksia.

– Tärkeintä meille on tarjota nuorille kyvyille tilaisuus näyttää osaamisensa ja saada arvokasta esiintymiskokemusta tulevaisuuden varalle, Heidi kiteyttää.

Alkukarsintojen biisilista sekä tarkempaa tietoa kilpailusta löytyy Staraskaban verkkosivuilta.