Näyttelijät evakuoitiin tappajameduusan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Kate Hudson ja Matthew McConaughey jouduttiin evakuoimaan elokuvansa kuvauspaikalta, kun sieltä löydettiin maailman vaarallisimpiin mereneläviin lukeutuva meduusa.

Pari oli kuvaamassa Fool’s Gold -nimistä romanttista komediaa Australian itärannikolla Queenslandissa, kun paikalta bongattiin erittäin pienikokoinen, mutta tappavan myrkyllinen Irukandji -meduusa. Näyttelijöiden lisäksi koko kuvausryhmä komennettiin välittömästi pois vedestä odottamaan kunnes tappava luontokappale poistui paikalta.

Ryhmän turvallisuudesta kuvauspaikalla vastaavat asiantuntijat huomasivat meduusan ajoissa. Irukandji -meduusa kuuluu maailman myrkyllisimpiin eläimiin, vaikka on vain peukalonpään kokoinen. Meduusan myrkylle ei ole olemassa vastamyrkkyä.