Simon Cowell haukkui Mikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkaneen vuoden kuumimpiin popnimiin lukeutuva Mika on saanut kokea millaista on joutua American Idol ja X Factor -ohjelmien tuomarin Simon Cowellin hampaisiin. Mika tapasi musiikkimogulin muutama vuosi sitten ja sai kuulla kunniansa.

– Minulla oli tapaaminen Simon Cowellin kanssa. Hän totesi, että kappaleeni eivät olleet hyviä, enkä minä ollut biisinkirjoittaja. Sitten huomasin hänen vasemmalla puolellaan Teletappien kultalevyn ja ajattelin, ettei hän ehkä olisi oikea mies minun materiaalilleni, Mika kertoi Attitude -lehdelle.

Sittemmin Cowellin dissaama artisti julkaisi Grace Kelly -singlen, joka oli peräti viisi viikkoa arvostetun brittilistan ykkösenä. Samalta Life In Cartoon Motion -albumilta lohkaistu Relax (Take It Easy) on yhä tanssilistojen kärkisijoilla ympäri maailmaa.

Stara tapasi Mikan äskettäin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!