Knight Riderin K.I.T.T. myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaasta Ritari Ässä -suosikkisarjasta tuttu erikoisauto K.I.T.T. on myynnissä. Supersuosioon 80-luvulla nousseen sarjan toinen ”päähenkilö” tuli tutuksi puhuvana monitoimiautona, joka hyppi esteiden yli ja keskusteli henkeviä Michael Knightin, eli näyttelijä David Hasselhoffin kanssa.

Nyt Pontiac Trans Amin pohjalle rakennettu Knight Industries Two Thousand, eli tutummin K.I.T.T., on myynnissä noin 150.000 dollarin hintaan dublinilaisessa autokaupassa Kaliforniassa. Kyseessä on yksilö, jota käytettiin niin sanottuna kamera-autona sarjan debyyttikaudella. Autossa on siis kuvattu ajokohtauksia, joissa Hasselhoff oli ratin takana.

Myynnissä oleva auto ei kykene aivan kaikkeen, johon K.I.T.T. kykeni. Se ei esimerkiksi pääse aivan 450 kilometrin tuntinopeuteen, eikä kykene hyppäämään 15 metriä pudottaen samalla savupommeja. Kaikkein tärkein ominaisuus, liikkuva punainen skannaava valo, auton etuosasta kuitenkin löytyy.