Macy Gray konsertoi Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

R&b-tähti Macy Gray esiintyy Suomessa 3. kesäkuuta. Tuolloin neitokainen nousee Helsingin Kulttuuritalon lavalle. Käheä-ääninen supertähti, oikealta nimeltään Natalie Renee McIntyre, julkaisi tuoreimman albuminsa viime viikolla.

Macy Gray nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1999 debyyttialbumillaan On How Life Is. Albumia on myyty maailmanlaajuisesti yli 7 miljoonaa kappaletta ja Gray on palkittu Grammylla Best Female Vocal Performance -kategoriassa.

Viime viikolla julkaistiin siis Grayn neljäs studioalbumi BIG, jonka tuottajakaartiin kuuluu muiden muassa Black Eyed Peasin nokkamies Will.i.am, legendaarinen Ron Fair sekä yksi tämän hetken kuumimmista miesartisteista Justin Timberlake. Levyllä vierailevat esimerkiksi Natalie Cole ja Fergie.

Macy Gray on esiintynyt Suomessa kerran aikaisemmin, Pori Jazz -tapahtumassa vuonna 2004.