Rollaritähti sniffasi kuolleen isänsä tuhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockyhtye Rolling Stonesin kitaristi Keith Richards on paljastanut tempauksen, joka lienee rockmaailman idioottimaisimpia kautta aikojen. Hän kertoi NME -lehden haastattelussa imeneensä nenäänsä kuolleen Bert-isänsä tuhkaa.

– Erikoisin asia, jota olen yrittänyt sniffata? Isäni. Sniffasin siis omaa isääni. Hänet polttohaudattiin, enkä voinut vastustaa kiusausta kokeilla hänen tuhkaansa. Se meni alas ihan hyvin, ja olen yhä hengissä, Keith Richards paljasti.

63-vuotias rokkari uskoo, ettei hänen isänsä olisi suuttunut moisesta tempauksesta lainkaan.

– Isäni ei olisi välittänyt. Häntä ei kiinnostanut pa**an vertaa.

Rokkari on suoranainen luonnonoikku ollessaan yhä hengissä, sillä hän oli vuosikausia ykkönen äänestyksessä, jossa listattiin todennäköisimmin pian kuolevat ihmiset. Richards kertoikin pettyneensä suuresti kun hän putosi pois listalta pari vuotta sitten.

Suomeen ensi kesänä yhtyeensä kanssa konsertoimaan saapuva rokkari nähdään pian myös valkokankaalla uudessa Pirates Of The Caribbean -elokuvassa. Hän esittää elokuvan päähenkilö Jack Sparrow´n isää.