John Travolta teki hätälaskun lentokoneellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti John Travolta kiertää parhaillaan maailmaa markkinoimassa uutta Wild Hogs -elokuvaansa. Omalla suurella Boeing 707 -suihkukoneellaan lentävä supertähti joutui maanantaina ongelmiin ollessaan palaamasta Saksasta Yhdysvaltoihin.

Lentokapteeni Travolta joutui tekemään yksityiskoneellaan hätälaskun Shannonin lentokentälle Irlantiin, kun hänen lentokoneessaan ilmeni tekninen vika kesken lennon. Kukaan koneessa olleista ei loukkaantunut, mutta Daily Star uutisoi Travoltan olleen järkyttynyt tapauksesta.

– Jos hän ei olisi selvinnyt Shannoniin saakka, se olisi voinut olla hänen loppunsa. Voisi sanoa, että hän olisi erittäin helpottunut, lähde kertoi.

Välikohtaus ei kuitenkaan keskeyttänyt Hollywood-tähden matkaa, sillä hän vuokrasi toisen lentokoneen siksi aikaa, kun hänen oma koneensa on korjattavana. Kenttä oli Travoltalle tuttu, sillä hän teki sinne taannoin välilaskun ollessaan markkinoimassa Be Cool -elokuvaansa Britanniassa.

Kyseessä ei ollut ahkerana lentäjänä tunnetun Travoltan ensimmäinen läheltä piti -tilanne. Kahdeksan vuotta sitten hän joutui tekemään hätälaskun Bostoniin, kun hänen lentokoneestaan hajosi moottori kesken lennon.