Ari Koivunen voitti Idols 2007 -kilpailun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään päättyi puolen vuoden jännitys, kun Idols 2007 -voittaja selvisi suorassa televisiolähetyksessä. Uusi suomalainen idoli on Ari Koivunen, joka sai 57 prosenttia yleisöäänistä.

Viimeiseen finaaliin olivat selvinneet Anna Abreu ja Ari Koivunen, jotka esittivät molemmat neljä kappaletta.

Anna Abreu loisti täyden kympin esityksellään portugalilaisesta Solta-Se O Beijo jazz-kappaleesta. Sen sijaan tuomariston hänelle valitsema Joan Jettin I Love Rock´n´Roll ei onnistunut odotetusti. Annan muut kappaleet olivat tänään Alicia Keysin Fallin´ ja voittajalle sävelletty On The Top Of The World.

Ari Koivunen onnistui upeasti versiollaan Scorpionsin Still Loving You -slovariklassikosta. Myös Soundgardenin vaikeahko Black Hole Sun onnistui mainiosti. Arin muut kappaleet olivat Sonata Arctican Full Moon ja niin ikään On The Top Of The World.