Vielä yksi mahdollisuus päästä Big Brotheriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarja Big Brother on tänä vuonna hakenut kilpailijoita ravintoloista ympäri Suomea. Kolmannelle tuotantokaudelle haettiin maaliskuussa osallistujia avoimissa valintatilaisuuksissa Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Varsinainen hakukiertue on jo ohi, mutta halukkaille annetaan vielä yksi mahdollisuus päästä mukaan BB-taloon. Big Brother -raati etsii asukkaita Turusta lauantaina 28. huhtikuuta. Taloon voi hakea lauantaina 28. huhtikuuta kello 12.00 alkaen Turun Ravintola Onnelassa.

Metronomen vastaavan tuottajan Milla Bruneaun mukaan pääasiallinen syy Turun casting-tilaisuuden järjestämiseen on yksinkertaisesti kysyntä.

– Olemme saaneet hurjasti yhteydenottoja BB-taloon haluavilta, jotka eivät ehtineet mukaan ensimmäisiin tilaisuuksiin. Lauantaina arkitöitäkin tekevät pääsevät paikalle.