Britney Spearsin talo ei mene kaupaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on joutunut laskemaan myynnisä olevan luksustalonsa hintapyyntöä, kun talo ei ole mennyt vieläkään kaupaksi. Seitsemän makuuhuoneen, kylpylän, kuntosalin ja tenniskentän talo asetettiin tammikuussa myyntiin 13,5 miljoonalla dollarilla.

Kauppoja ei ole kuitenkaan tullut, ja maaliskuun lopussa Spears pudotti hintapyyntöä 11,9 miljoonaan dollariin, TMZ.com uutisoi. Hinnan laskemisesta huolimatta asunto on edelleen myynnissä. Tuleva myyntivoitto on silti kohtuullinen, sillä Britney maksoi asunnosta vain 6,9 miljoonaa dollaria.

Britney osti hulppean asunnon lokakuussa 2004 avioiduttuaan Kevin Federlinen kanssa. Naapurustossa asuu lukuisia julkkiksia, kuten esimerkiksi Mel Gibson. Kiinteistövälittäjien mukaan julkkis-status on haitaksi talon myynnille, sillä uudet asukkaat eivät luultavasti halua turistibussien pysähtyvät porttinsa eteen.