Rattijuoppo tappoi elokuvaohjaajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvulla lähes kulttisuosioon nousseiden Porky´s – Kuuma nuoriso -elokuvien ohjaaja Bob Clark kuoli keskiviikkona liikenneonnettomuudessa. Los Angelesin poliisin mukaan Clarkin autoon törmäsi citymaasturi, jonka kuljettajan epäillään olleen alkoholin vaikutuksen alaisena.

Viranomaisten mukaan rattijuoppo ajoi kuuluisaa Pacific Coast Highway -moottoritietä väärään suuntaan ja törmäsi vastaan tulleeseen elokuvaohjaajan autoon. Onnettomuus tapahtui puoli kolmen aikaan aamyöllä, eikä Clarkin pelastamiseksi ollut enää mitään tehtävissä. Myös hänen 22-vuotias Ariel Hanrath-Clark poikansa kuoli onnettomuudessa.

Maasturin kuljettaja Hector Velazquez-Nava ja hänen kyydissään ollut naismatkustaja selvisivät hengissä, ja kuljettajaa tullaan myöhemmin syyttämään taposta. Molemmat ovat yhä sairaalahoidossa.