Disney huolestui rollaritähden huumepuheista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen kitaristi Keith Richards kuohutti kuluneella viikolla kertomalla, että hän oli sniffannut polttohaudatun isänsä tuhkaa nenäänsä kokaiinin kanssa. Tähden tiedottaja ilmoitti nopeasti, että Richards oli heittänyt kommentin NME -lehdelle vain vitsinä, mutta se oli jo ehtinyt aiheuttaa harmia.

Keith Richards on nimittäin mukana seuraavassa Pirates Of The Caribbean -elokuvassa, jossa hän esittää Johnny Deppin esittämän merirosvo Jack Sparrowin isää. Elokuvan tuottaa puhtoisesta imagostaan tunnettu Disney, jonka markkinointiosasto on nyt syystäkin huolissaan Richardsin huumepuheista.

– Kun sain jutun käsiini, ajattelin, että kuinka voimme hoitaa tämän. Keith ei tule tekemään kovinkaan paljon markkinointia tälle elokuvalle, Disneyn varajohtaja Dennis Rice kertoi NME -lehdelle.