Nicole Kidman kiistää raskaushuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Nicole Kidman kiistää viikonloppuna julkaistut tiedot hänen raskaudestaan. Brittilehti News Of The World uutisoi kuinka Kidmanin lähipiiri olisi jo vahvistanut kovasti odotetun raskauden, ja lisäksi Nicole nähtiin keskiviikkona eräällä alan klinikalla Kaliforniassa.

Uutiset olivat ilmeisesti kaikesta huolimatta ennenaikaisia, sillä näyttelijä kiistää olevansa raskaana.

– Tiedot eivät pidä paikkaansa. Aivan niinkuin hän vahvistaisi raskautensa jollekin News Of The Worldille, Kidman sivalsi tiedottajansa Wendy Dayn välityksellä.

Jo aiemmin Nicole on todennut julkisesti, että hän ja aviomies Keith Urban yrittävän saada perheenlisäystä perinteisin keinoin. Kidmanilla on kaksi adoptiolasta, Isabella ja Connor, yhdessä entisen aviomiehensä Tom Cruisen kanssa.