Kurt Russellia puukotettiin teininä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Kurt Russell ei onnistunut aloittamaan seurusteluvaihettaan ilman kommelluksia. Kovasti odotettu ensisuudelma vaihtui nimittäin yllättävään puukotukseen.

– Olin muistaakseni kolmannella luokalla. Huomasin yhden kuuman kissan hengailemassa ystävänsä kanssa sillan alla. Hän oli ehkä 13 vuotias, ja tunsin vetoa häneen. Hän pyysi minua tulemaan luokseen ja luulin saavani ensimmäisen suudelmani, Russell muisteli New York Post -lehdessä.

– Hän nosti paitani ja kurkotti ampiaisvyötäröltään kynäveitsen, jolla puukotti mahaani noin kymmenen sentin haavan. Minä olin ihan, että häh?!

Näyttelijä Kurt Russell on pitkällä urallaan nähty esimerkiksi elokuvissa Forrest Gump, Vanilla Sky ja viimeisimpänä elokuvassa Poseidon. Hänet palkittiin vuonna 1984 Golden Globe -pystillä. Russellin uran kulta-aika sijoittui 80-luvun lopulle, jolloin hänet nähtiin leffoissa kuten Backdraft, Tequila Sunrise ja Tango & Cash.