Rowan Atkinson Staralle: Mr. Bean on kostonhimoinen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän hetken katsotuin elokuva on koomikko Rowan Atkinsonin tähdittämä Mr. Bean lomailee. Viihdelehti Stara tapasi leppoisan koomikon Lontoossa. Vaikka elokuvan kuivakka brittihuumori naurattaa ympäri maailmaa, tähti itse totesi, että hänen hahmonsa on todellisuudessa jotain ihan muuta.

– Vaikka Mr. Bean antaa itsestään viattoman ja helposti haavoittuvan ihmisen ensivaikutelman, hänen todellinen persoonallisuutensa paljastuu nopeasti. Mr. Bean on aggressiivinen, kostonhimoinen ja itsekäs ihminen. Hän ei ole miellyttävä mies, Atkinson kertoi Staralle.

Haastattelussa Atkinson toteaa myös, että komedia tekeminen on rankkaa työtä niin fyysisesti kuin henkisesti.

– Koska elokuvan tapahtumat pyörivät jatkuvasti Mr. Beanin ympärillä, kuvaukset ovat minulle vaativaa ja stressaavaa työtä. Hartioillani on muiden ihmisten odotuksista syntyvä taakka. Elokuva ja Mr. Bean ovat hupaisaa katsottavaa, jos minä onnistun työssäni ja olen hauska. Huvittavien tilanteiden kehittely ja toteutus on itse asiassa yllättävänkin vaikeaa työtä, Atkinson kertoi.

Lue Rowan Atkinsonin koko haastattelu tästä!