Harry Potter -tähti on ökyrikas nuori mies

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien päärooleissa nähty brittinäyttelijä Daniel Radcliffe on tienannut urallaan jo mukavat 15 miljoonaa euroa. Hänen tulonsa selvisivät Gilmore Jacobs -yrityksen tilinpäätöksestä, sillä Radcliffe ohjaa rahaliikenteensä nykyisin yrityksen kautta.

Kyseistä yritystä pyörittävät käytännössä Danielin pulolesta hänen vanhempansa Alan ja Marcia, The Sun uutisoi. Viime vuonna nuori näyttelijä tienasi noin 5 miljoonaa euroa ja hänellä oli pankissa noin 7,5 miljoonaa euroa ja lisäksi omaisuutta noin 1,7 miljoonan euron arvosta.

Tuolla omaisuudessa Daniel Radcliffe nousee rikkaiden brittinuorten listalla esimerkiksi poptähti Charlotte Churchin edelle. Rahahuolia ei ole tulossa aivan lähitulevaisuudessa, sillä Radcliffen kerrottiin saavan seuraavasta Harry Potter -elokuvasta peräti 12 miljoonan euron palkkion.