Justin Timberlake työstää Madonnan levyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake ja popikoni Madonna tekevät yhteistyötä Madonnan tulevalla albumilla. 2000-luvun kuumimpiin poptähtiin lukeutuva Justin on lupautunut kirjoittamaan kappaleita kollegansa seuraavalle albumille.

Justin on parhaillaan Lontossa sijaitsevassa studiossa työstämässä kyseistä levyä. Studiosession ohella Justin valmistautuu maailmankiertueensa brittiosuudelle. Justin bongattiin maan pääkaupungista eilen.

– Olen työstänyt hiukan uutta musiikkia. Mutta en itselleni, sillä kirjoitan nyt muille artisteille. Tällä hetkellä teen materiaalia Madonnalle, Timberlake paljasti The Sun -lehdelle.

Madonnan seuraavalla albumilla kuullaan Timberlaken kappaleiden lisäksi mitä ilmeisimmin myös Timbalandin tuotantoa. Levystä on ennakkotietojen mukaan tulossa r&b-tyylinen kokonaisuus, kun edellisen levyn teemana oli disco.