Lindsay Lohan rankkaan huumerooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan on kiinnitetty Chris Sivertsonin seuraavan elokuvan päätähdeksi. Alkoholismin takia äskettäin hoidettavana ollut Lindsay näyttelee Hippy -nimisessä leffassa tappajanarkkaria.

– Elokuva kertoo nuorista, jotka ovat matkalla mantereen halki. Yksi heistä ottaa huumeita, tulee hulluksi ja alkaa tappaa ihmisiä, Lohan kertoi E! Onlinelle.

Lindsayn vastanäyttelijänä nähdään Marc Senter, joka nähtiin Lohanin kanssa yhdessä jo elokuvassa I Know Who Killed Me. Lindsay totesi luottavansa täysin ohjaaja Chrisiin ja pitävänsä hänestä myös ihmisenä. He sopivat uudesta elokuvasta jo edellisen leffan kuvausvaiheessa.

Lindsay Lohan on parhaillaan Japanissa, jossa hän toimii tunnetun paikallisen vaatesuunnittelijan mallina. Syksyllä hän alkaa kuvaamaan The Best Time of Our Lives -elokuvaa yhdessä Keira Knightleyn kanssa.