Alanis Morrissetten parodiasta YouTuben videohitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Alanis Morrissette on noussut videopalvelu YouTuben katsotuimmaksi parodiallaan The Black Eyed Peas -yhtyeen My Humps -kappaleesta ja musiikkivideosta. Tänään iltapäivällä video rikkoi jo viiden miljoonan katselun rajapyykin.

Morrissette on tehnyt r&b-kappaleesta kauniin balladiversion, joka on itsessään jo varsin mainio kappale. Kyseessä on kuitenkin pilke silmäkulmassa tehty parodia. The Black Eyed Peas -yhtyeen vokalisti Fergie piti kovasti videosta ja lähetti Morrissettelle kukkia ja takamuksen muotoisen kakun videon nähtyään.

Alanis nähdään videolla pukeutuneena Fergien tyylisesti ja pyörittelemässä takamustaan kameralle. The Black Eyed Peas -yhtyeen muita jäseniä parodioidaan autolastillisella mustia gansterimiehiä. Katso video tästä tai artikkelin alta.