Britney Spears jälleen raskaana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on tuoreimpien tietojen mukaan jälleen raskaana. Äskettäin vieroitushoidosta päässeen tähden väitetään odottavan jo kolmatta lastaan, FemaleFirst uutisoi. Vasta pari viikkoa sitten Britney ja hänen ex-aviomiehensä Kevin Federline pääsivät sopuun kahden nykyisen lapsen huoltajuudesta.

Mahdollisen lapsen isän henkilöllisyydestä ei vielä ole tietoa. Kevin lienee poissa kuvioista, sillä hänen on kerrottu deittailevan nykyisin ex-kumppaniaan.

Samalla NBA-pelaaja Luke Walton on sivaltanut Spearsia toteamalla koko suhdekohun olleen pelkkä julkisuustemppu. Hänen mukaansa hän vain sattui olemaan sellainen kunnollinen tyyppi, jonka seurassa Britney halusi itsensä nähtävän julkisuudessa. Walton kertoi seurustelevansa toisen naisen kanssa, ja halusi siksi oikaista väitteet hänen ja Britneyn seurustelusta.