Harry Potteria lyhennetään kovalla kädellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraava Harry Potter -elokuva on palautettu leikkauspöydälle lyhennettäväksi. Leffasta oli tulossa todella pitkä, mutta Warner Bros -elokuvastudio tuli toisiin ajatuksiin Quentin Tarantinon ja Robert Rodriguezin kolmituntisen Grindhouse -elokuvan flopattua.

Tuottajat pelkäsivät, että liiallinen pituus olisi voinut karkoittaa katsojia, joten nyt Potterista karsitaan pois ylimääräisiä kohtauksia. Ohjaaja David Yatesilla on nyt tiukka paikka päättää mitkä kohtauksista ovat uhrattavissa leikkauspöydän lattialle.

Elokuvan tähdet ovat ottaneet tiedon ylimääräisistä leikkauksesta vastaan positiivisesti ja he uskovat fanien olevan tyytyväisiä elokuvan lopulliseen versioon.

– Ihmisten pitäisi osata päästää irti. He voivat yhä lukea kirjan, ja elokuva tulee olemaan täyttä rautaa. Fanit tulevat pitämään siitä, Daniel Radcliffe totesi The Sun -lehdelle.

Taru sormusten herrasta -elokuvien tyyliin Harry Potterin seikkailu nähdään mitä luultavimmin täydessä mitassaan myöhemmin julkaistavana DVD-versiona.