Hittibändi myynnissä: Rednex ei mene kaupaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen 90-luvulla hyvin menestynyt popyhtye Rednex on myynnissä. Yhtyettä kaupitellaan kokonaisuudessaan esimerkiksi eBay -huutokauppasivustolla 1,5 miljoonan dollarin hintaan. Kauppaan kuuluvat kaikki oikeudet yhtyeeseen, tavaramerkkiin, kappaleisiin, Rednex Ab -taustayhtiöön ja sopimuksiin.

PopBandForSale.com -verkkosivustollakin myytävän yhtyeen kysyntä ei ole ollut kovin mairittelevaa, sillä myyntiaikaa on jäljellä enää alle neljä vuorokautta, eikä tähän mennessä ole tehty yhtään tarjousta.

Mistään pienestä yhtyeestä ei ole kyse, sillä Rednexin albumeja on myyty yhteensä jo yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Läpimurtohitti Cotton Eye Joe on jo historiaa, mutta yhtyeen slovarihitti Wish You Were Here on puolestaan muodostunut vuosien aikana todelliseksi ikivihreäksi klassikoksi.

Onko sinun tuttavapiirissäsi henkilö, jota kiinnostaisi ostaa kuuluisa popyhtye? Rednex tarjoaa ostajasta löytöpalkkiona 25.000 dollaria.