Justin Timberlake valmistautuu keikkaan Coldplayn musiikilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on kertonut olevansa Coldplay -brittiyhtyeen fani. Hän paljasti People-lehden haastattelussa kuuntelevansa lähes uskonnollisella hartaudella yhtyeen musiikkia ennen jokaista keikkaansa.

Justinin mukaan Coldplayn kuunteleminen parantaa hänen omaa suoritustaan lavalla. Erityisesti yhtyeen kappaleista Timberlakeen uppoaa Clocks.

– Siitä on tullut jo lähes taikauskoa, koska kuunnellessani tuota kappaletta minusta tuntuu siltä, että tulossa on hyvä keikka, Justin kertoi.

Kappaletta kuunnellessaan poppari tekee samalla myös venytyksiä keikkaansa varten. Supertähden paljastus lienee brittiyhtyeelle mieluisa yllätys, sillä Coldplay pyrkii saamaan ”isoa jalkaa” amerikan markkinoille.