Jättitappiot Anna Nicolen päiväkirjoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuussa kuolleen povipommi Anna Nicole Smithin henkilökohtaiset päiväkirjat eivät olleet haluttua tavaraa Texasissa lauantaina järjestetyssä huutokaupassa. Kohutut päiväkirjat jäivät nimittäin kokonaan myymättä.

Saksalainen liikemies osti päiväkirjat aiemmin tänä vuonna eBay -nettihuutokaupasta 500.000 dollarilla, eli noin 350.000 eurolla. Hänen tarkoituksensa oli myydä päiväkirjat myöhemmin huimalla voitolla. Toisin kuitenkin kävi.

Kirjat eivät saaneet yhtään tarjousta Dallasissa järjestetyssä huutokaupassa, minkä jälkeen tapahtuman järjestäjä asetti tuotteet myyntiin 25.000 dollarin lähtöhinnalla. Liikemies on siis tekemässä päiväkirjoilla huiman 475.000 dollarin tappion, ellei hinta tuosta nouse.

Anna Nicole Smithin kihlattu Howard K. Stern ilmoitti viime viikolla kirjeitse huutokaupalle, että päiväkirjat ovat varastettua omaisuutta, ja ne tulee palauttaa ensi tilassa kuolinpesälle. Smith kirjoitti päiväkirjat ollessaan naimisissa miljardööri J. Howard Marshall II:n kanssa 90-luvun alussa.