Kate Moss ”loukkaantui” jääpalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss ja hänen miesystävänsä Pete Doherty juhlivat viime lauantaina Lontoossa sijaitsevalla klubilla ystävänsä syntymäpäivää. Myöhemmin illalla Mossin ja Dohertyn oli tarkoitus nousta yhdessä lavalle esittämään onnittelulaulu ystävälle, mutta Moss poistui paikalta saatuaan jääpalan päähänsä.

Hauskanpidon tiimellyksessä ryhmä alkoi viskellä ruokaa toistensa päälle, ja lopulta Moss sai jääpalan otsaansa hieman suuremmalla nopeudella. Supermallin päähän nousi nopeasti kuhmu, ja ystävät suosittelivat hoitamaan sitä jääpalalla. Vitsailu oli kuitenkin Mossille liikaa, ja tähti loukkaantui puheista myös henkisesti ja poistui nopeasti paikalta, The Sun uutisoi.

Kate Moss poistui ravintolan takaovesta, mutta ei silti onnistunut harhauttamaan paparazzeja. Hänet kuvattiin klubin takaovella hattu syvällä päässään.